29.12.2009

Blogcanlar Buluştu , Kaynaştı...



İşte herşey bu minik duyuru yazısı ile başlamıştı, heyecanlı bir bekleyişin ardından yaşananların tümünü sözler ile ifade edebilmem pek mümkün olmasa da bir parçacık ifade etmeye çalışacağım kendi penceremden.

Evet blogcanlar buluştu ancak kaynaşmadı çünkü zaten kaynaşmış can dostlar vardı bu buluşmada. Sanki yıllardır birbirini tanıyan ancak uzun zamandır biraraya gelme fırsatı bulamayan sıkı dostlar nihayet bir araya gelmiş gibi bir halimiz vardı gerçekten.

Bu buluşma öncesinde pek de endişelerim olmadı aslında çünkü yorumlarında ve yazılarında hissettiğim sıcaklığı yüzlerinde ve yüreklerinde de bulabilecekmişim gibi geliyordu bana ve gerçekten de öyle oldu aslında bazı blogcanlar buraya gelmeden önce bazı endişelere sahipti bunları sohbetimiz sırasında tek tek paylaştık ancak otak karar kesinlikle endişeler yersizdi ve de tahminlerimizin aksine harikulade bir topluluk vardı. Katılan tüm blogcanlar gerçekten tam bir CAN dı, içten, samimi, sıcacık, güleryüzlü ve neşeli insanlardı.

 Bu kadar güzel yürekli insanların hepsini bir araya istesek getiremeyiz, özelikle günümüz toplumundaki sosyal dengenin ne kadar bozulduğunu da göz önüne alırsak neredeyse imkansız gibi geliyor bana. Hepsinde ayrı ayrı bir samimiyet, sıcaklık ve içtenlik bulabilmek mümkün.

Böylesi güzel insanların ve dostlukların var olduğunu bana hatırlatan bu güzel insanlara ve bu buluşmaya ev sahipliği yapan, sevgisini ve ilgisini bir an olsun üzerimizden esirgemeyen ve de böylesi güzel bir günün mimarı olan sevgili "Bir Mimarın Hobisi blog sahibesi Özgeciğime ve benim bu blogda yer almama öncü olan sevgili dostum "celebi74 blog sahibesi Nilgüncüğüme ve de bu buluşmaya iştirak eden ayrıca gelmek isteyip de aramızda olamayan tüm blogcanlara ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.

İŞTE BİZ...

Sevgi ve dostluk dolu nice mutlu yıllar dilerim.




Bu buluşmaya; kutusu ve içinde yer alan ahşap tabak altlıklarının yapımı bana ait olan bu  hediye paketim ile katıldım. Çekiliş sonunda is Kaldera-Volkan blo sahibesi Nazan' a kısmet oldu, güle güle kullan ve her baktığında beni hatırla tatlım..



 Buluşmamızın Mimarı sevgili Özge için; içinde kendi yaptığım nacizane küçük bir broş bulunan bu minik kutuyu kendisine teşekkürümü ifade edebilmek için  hazılamıştım.
İyi günlerde sağlık ve mutlukla kullan tatlımm..


Buraya iki fotoğraf daha ekliyeceğim biri sevgili Aylinmin hediyesinin diğeri ise sevgili Özgenin bizler için hazırladığı kitap ayracının. çok yakında;)

Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol