19.03.2010

Çöp Adam Anahtarlıklar


Yine yeni ve güzel bir güne hepberaber Merhaba!

Bu çöp adamlarda ne dediğinizi duyar gibiyim:)

Bu küçük adamlar daha önce burada bahsettiğim Mutlu Olalım Etkinliği için hazırladığım erkek çocuklarımıza özel hediyeler:)

 Evet yanlış duymadınız erkek çocuklarımız, nedenine gelince, kız çocuklarımıza verilecek hediyelerin o kadar çeşitli ve bir o kadar bol olmasına karşın erkek çocuklarımıza özellikle minik bir kutuya sığdırabileceğimiz bir hediye neredeyse yok gibiydi bu sebeple açıkçası birkaç gün düşündüm.

 Sonra birden aklıma bu fikir geldi ve neden olmasın diyerek sıvadım kolları, aldım elime boncuk kutularımı :) Elimde mevcut boncuklar ile bunlar çıkıverdi ortaya.



Daha sonra dedimki; biraz da farklı bir obje ile çalışayım ne olabilir? Ahşab boncuklar:) Bu konuda Eminönü' nde sevgili Sağlıklı Mutfak bloğunun sahibesi Hilal ile boncuk bakarken tanışıp sohbet ettiğimiz ve ne amaçla yapacağımızı anlattığımız NEBİL TİCARET nebiltic@hotmail.com sahibi Nebi bey'in bize hediye ettiği boncuklar ile bu şirin çöp adamlar oluştu. 

Güzel katkınızdan dolayı teşekkürler Nebi Bey... 


Bu gördüğünüz minik çöp adamcık ise yine evdeki mini ahşap boncuklardan ve gövde kısmı ise Sevgili Betül Hanım'ın sedef boncuğundan oluşuyor:)
Güzel katkısından ötürü Betül Hanım'a bir kez daha teşekkür ediyorum...

Bu arada bir endişem vardı bu adamcıkları hazırlarken, "acaba kendi yaptığım minik kutulara sığacaklarmıydı?"

Haydi hepberaber bakalım sığmışmı?

Kapağı da kapanabiliyormu derseniz, evet kapanıyor:))

Şimdi diyorumki; haydi arkadaşlar hepberaber kopyalayalım bu çöp adamları ve miktarı arttıralım, ne dersiniz hoş olmazmı?


Bu arada kız çocuklarımızı da unutmuş değilim elbette onların hediyeleri de hazır, onları da yarın yayınlayacağım:)




Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol