20.05.2010

SANA Etkinliği


Geçtiğimiz haftasonu SANA’dan aldığım bir davet maili ile CHEF’INN de yapılacak olan çok güzel ve de faydalı bir etkinliğe davet edildim.

SANA “Margarin Yapımı Atölyesinde” margarinin besleyici özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olduk ve bu sayede de margarin hakkında bilmediklerimizi, hatta yanlış bildiklerimizin doğrusunu öğrenme fırsatı bulduk. Ayrıca Hülya Koçyiğit’in elçiliğini üstlendiği, TOÇEV ile elele başlattıkları “İyi Beslnemek İyi Gelecek” projesi ile tanıştık. Ardından da kendi margarinimizi evde kendimiz yapabilecek hale geldik:)


“Her Gün Büyüyen Çocuklara Hergün SANA” vizyonuyla nice çocuğu sevgi ve özenle büyüten, “İyi Beslenmek, İyi Gelecek” projesi ile yeterli ve dengeli beslenemeyen binlerce çocuğa ulaşmayı hedefleyen SANA TOÇEV, M.E.B Sağlık Dairesi Başkanlığı nın destekleriyle, Batı Karadeniz bölgesinden başlayarak bir yıl süre ile özellikle kahvaltılık besinler ve temel gıda maddelerini ulaştırmak, anne ve çocuklara yeterli ve dengeli beslenme ile ilgili eğitimler veriyor.
Bu çorbada benimde tuzum olsun derseniz; yapamanız gereken sadece 1ad Sana almak yada http://www.iyibeslenmekiyigelecek.org/ sitesi üzerinden TOÇEV'e yapılacak yönlendirme ile yine TOÇEV aracılığı ile projeye bağışta bulunmak:)

Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol