26.02.2010

Keçe Toplardan Çanta Süsü


Haftanın son iş gününe güle güle demeye saatler kala sizler ile mor ve pembe keçe toplardan hazırladığım çanta süsü olarak kullanabileceğimiz ya da anahtarlığımıza aksesuar olarak ekleyebileceğimiz yeni ürünümü paylaşmak istiyor herkeze iyi haftasonları diliyorum.

Kullanılan Malzemeler : Zincir, çivi, keçe toplar, kum boncuk, organze kurdele, metal aparat, kanca ve pense.


Ayrıca geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen Blogcanlar Eminönü buluşmasında sevgili Değişik Tatlar' ın bize bir sürprizi olmuştu biraz bu konudan bahsetmek istiyorum sizlere.



Saltysardine Fixos : Bu ürün Renkli çamaşırlar ile beyaz çamaşırları birlikte yıkama imkanı sunan ve 50 yıkama boyunca etkinliğini sürdürebilen çok faydalı bir ürün.



Saltywasher Color Likit Çamaşır Deterjanı : Sıvı çamaşır deterjanı içerisinde tuz bulunmadığından ekstra yumuşatıya ihtiyaç duymayan, limonun o kendine has ve bir o kadar da ferahlatıcı kokusuna, aynı zamanda da kir ve yağ çözücü özelliğine sahip bir ürün.

Özelliklerinden kısaca bahsettiğim bu ürünleri kullanıp denedim ve gerçekten çok memnun kaldım Fixos ile çamaşırlar güvende, Saltywasher Color Likit Çamaşır Deterjanı ile çamaşırlar miss gibi limon kokusu eşliğinde tertemiz.

Bunları bizlere hediye eden ve böylesi güzel ürünler ile tanıştıran Sevgili Değişik Tatlara ve Saltysardine'ye çok teşekkür ederim.






Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol