4.05.2010

Bahar' a hepberaber MERHABA dedik...



Mecidiyeköydeki Cevahir buluşmasının üzerinden geçen 4 ayın sonunda hasretle beklediğimiz "Bahara Merhaba" temalı 2. Blogyazarları buluşmasını nihayet dün itibari ile Fındıklı - Sosyete Softasında büyük bir coşku, heyecan ve mutlulukla; oldukça renkli ve bir o kadar da neşeli gerçekleştirmiş bulunuyoruz:))

Öncelikle Özge ve Aylin arkadalarımıza etkinliğimiz boyunca yanımızda olmasından ve verdikleri destekten ötürü sonsuz teşekkür ederiz.

Ne mutlu bizlere bu süreden sonra tekrar aynı coşku ve heyecan ile gülen güzel yüzleri ve sevgi dolu sıcacık kalpleri birarada görebildik. İlkinde berber olduğumuz pek çok arkadaşımızı tekrar görebilme imkanı bulurken, aramıza katılan yeni arkadaşlarımız da bu güzel pazar gününde bizlerleydi.
Ayrıca aramızda olmayı canı gönülden isteyen ancak çok daha önemli bir sebeple aramızda olamayan sevgili Tijenciğim kalben yanımızda olan arkadaşlarımız arasındaydı. Teşekkürler tatlı arkadaşım, üzülme sakın en yakın zamanda buluşacağız;) kocaman öpücükler sana ve tatlı Egemen'e;)


Günümüz sabahın ilk saatlerinde ve buluşma saatimiz olan 10:30' dan tam bir saat önce hareketlenmeye başladı:) Bizim gibi bu buluşma heyecanını ve neşesini içinde zor taşıyan dostlarımız Pazar günü, eş, çoluk çocuk demeden koşa koşa, kimi tek başına kimi kızıyla, kimi annesiyle, kimi minik yavrusuyla ve kimileri de eşleri ile bu buluşmaya iştirak ettiler:)
Bu güzel iştiraklerinden ötürü öncelikle kendilerine, daha sonra da onların eş ve çocuklarına özverilerinden ötürü, ayrıca yalnız gelenlerin de geride bıraktığı ailelerine de bizlere blogyazarımızı görebilme imkanı yarattıkları için sonsuz teşekkürü bir borç bilirim, elbette buna kendi sevgili eşim ve oğlum da dahil...
 
Uzuunnca süren keyifli ve bool sohbetli bir kahvaltının ardından tüm yazarlarımızın mikrofon başına geçerek kendini tanıtma faslı da oldukça keyifli ve bir o kadar da kahkaha doluydu:))) Mikrofonu çok sevip de eline almak için fırsat bekleyen potansiyel sanatçı ruhuna sahip arkadaşlarımızdan tutun da, mirofonu görünce nutku tutulup ropörtaja tabi tutulan arkadaşlarımız dahi vardı aramızda:))

Tanışma faslının ardından yine ilk buluşmamızdaki gibi hediyeleşmemiz oldu. Hediyeleşme anına hepimiz tanık olduk ve yine birbirinden güzel kareler oluştu.
Tümbunların yanısıra bir de özel lezzetlerini bizler ile paylaşan dostlarımız vardı onlar da Seda, Tahinli kıtır lezzetini, Bengü Kurabiyesini, Tümay Tarçınlı, havuçlu ve cevizli kekikini, Gülümser kremalı kekikini, Aytül İncirli kekini,  Hilal Patatesli kol böreğini, ben de Kalbura bastı tatlımı getirdik ve paylaştık. Tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık ve bu nefis tadları bizlere sundukları için, sonsuz teşekkürler...

  Bu arada aramızda annelerine eşlik eden minik yavrularımızda vardı ve onları da unutmamıştık elbette. Sevgili Sevil arkadaşımız bu miniklerimize boyama kitapları ve kalemler getirdi sağolsun. Onlarda kendileri için ayrılan masada kâh resim yaptılar kâh oynadılar:)

Kimler vardı aramızda dilerseniz bir bakalım
hepberaber;)

Ayşen - benhurum.blogpot.com sevgili Eşim Rıdvan ve oğlum Onurcan
Hilal - sagliklimutfak.net sevgili annesi Betül Hanım, eşi İlhan ve kızı Deniz Özge - ozgesipahioglu.blogspot.com ve sevgili eşi Cem
Aylin - kuzinedekizaranekmek.blogspot.com
Zeynep - zeynebinkelebekleri.blogspot.com
Ceyda - fotografpenceremden.blogspot.com
Duygu - icimdekelebekler.blogspot.com ve sevgili annesi
Burcu - hayatiminrenkleri.blogspot.com
Gülümser - damak-tad.blogspot.com ve arkadaşı Güleser, Ayça ve Aylin
Sevil - birdemliksohbet.blogspot.com sevgili eşi ve kızı
Seda - lezzet-ikram.blogspot.com ve kardeşi ve kızı
İnci - inciyemek.blogspot.com/ kızı Nursenave
Yağmur - yemeksohbetleri.blogspot.com ve arkadaşı
Seyhan - seyhandan.blogspot.com ve arkadaşı 
Özlem - blog yazarlarının sessiz fakat sadık dostu ve takipçisi.
Ebru - Sevgili beyazkkelebeklerin kuzeni ve temsilcisi:)
ile
36 blog yazarı, 14 misafir ve 4 çocuk ile tam 54 kişiydik:))

Değerli katılımlarınızla buluşmamızı onurlandırdığınız için için hepinize sonsuz teşekkür ederiz, güzel yüreğinize ve ayaklarınıza sağlık...

BULUŞMAMIZA KATKIDA BULUNANLAR

BALPARMAK, bizlere kahvaltılık mini ballarından ve bir de genel servis sunumu için masalara dağıtılmak suretiyle sunduğu kavanoz balları günümüze renk katan ilk tadlardı. Katkılarından ötürü Balparmak ailesine teşekkür ederiz.
1980'de arı ürünleri işleme, ambalajlama ve pazarlama amacıyla kurulmuş olan ancak 1986'da İstanbul-Küçükyalı'daki ilk üretim tesisini faaliyete geçiren Balparmak, kendi markası ile bal üretimine ve pazarlamasına başlamış.
1986'da ilk analiz laboratuvarını kurup, bu laboratuvarda diastaz ve HMF kontrolleri yapılmaya başmış.
1989'da yılın ise en çok satılan bal markası olmuş:)
Yılda 800 ton!
1994'te Çekmeköy'deki yeni tesislerine taşınıp, aynı yıl, ilk ihracatını gerçekleştirmiş.
2004'te, bal analiz laboratuvarını genişletip, Avrupa'nın en modern laboratuvarlarından biri haline getirilmiş. Aynı yıl, Dünya Arıcılar Birliği Sempozyumu'na ülkemizi temsilen katılarak bir "ilk"i daha gerçekleştirmiş olan  Balparmak, aynı zamanda, Uluslararası Bal Paketleyiciler Birliği tarafından üyelik verilen ilk Türk kuruluşudur.

Sevgili Blog Dostumuz Özlem ve Balparmak. Teşekkürler tatlımm..


Değerli katkılarından ötürü Sevgili Mert Bey nezdinde KOTANYI ailesine teşekkür ederiz.
1881 den beri baharat sektöründe faaliyet gösteren,
merkez ofisi Avusturya'da bulunan KOTANYI,
 Avrupa’nın baharat sektöründe en büyük iki markasından biri ve
dünyada 18 dilde baharat üretiyor.
2009 yılında 66 çeşit baharat ürünüyle Türkiye pazarında yerini aldı ve 12 Mayıs’a kadar geçerli bir kampanyaları da  var; Migros mağazalarında satılan üçlü karabiber, pulbiber ve kekik paketiyle birlikte saklama kabını tüketiciye hediye ediliyor. Detaylar ve daha fazlası için TIK TIK

Katılan ve emeği geçen herkeze tek tek teşekkürlerimizi sunar,
alnımızın akı ile bayrağı yeni ellere teslim ettiğimizi mutlulukla bildiririz.

3. Buluşma için bayrağı devralan Sevgili Burcu ve Sevgili Zeynep'e şimdiden kolay gelsin diyor ve yardım ve desteğimizle yanlarında olacağımızı bildiririz.

Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol