26.07.2010

Sevimli Kumpir İglo Steam Fresh ve Bahçe Bezelyesi Eşliğinde

Hayırlı Kandiller ve mutlu bir hafta dileyerek başladığımız yepyeni bir haftada daha birlikteyiz. 
Haftamızın ilk gününde yüzümüzü gülümseten bir tarif vermek istiyorum sizlere ancak bu tarifim aynı zamanda bir ilke imza atacak olan bir tarif benim için. Şöyleki; bundan sonra minik ama iştahsız yada oyunla yemek yemeye alıştırdığımız minik yavrularımız için özel tarifler sunacağım ve bu da onun ilki. Ayrıca hem tarif edecek hemde miniklere nasıl uyarlayabileceğiniz konusunda önerilerde bulunacağım. Umarım beğenirsiniz.

Malzemeler
1 Orta Boy Patates
2 Ad. Iglo Steam Fresh Havuç
2 Yemek kaşığı Iglo Bahçe Bezelyesi
1 Çaybardağı rendelenmiş taze kaşar
1 Tatlı kaşığı tereyağ
1 Tutam Frenk Maydanozu
1 Parça taze kırmızı biber
Hazırlanışı
Öncelikle patatesi fırın poşetinde 220 derecede 1 saat süreyle pişirelim,
pişen patatesin üst kısmını nazikçe keskin bir bıçakla keselim, daha sonra nazikçe içini çıkaralım. Çıkardığımız patates içine kaşar peynir ve tereyağını ilave edelim ve püre haline gelene dek ezelim. Bu karışımın yarısını, ortasını yuva şeklinde bırakacak şekilde dolduralım daha sonra bu yuvaya İglo Bahçe Bezelyesi ilave edip kalan patatesi de üzerine ilave ederek yine bıçakla yüz şekli verecek şekilde düzeltelim.

Hazırladığımız bu tombik yüzün üzerini İglo Steam Fresh Havuçlar ile göz, Frenk Maydanozu ile saç, kırmızı biber ile ağız yaparak tamamlayalım.
Vee minik yavrularımıza bu sevimli kumpiri ikram edelim.

Ben onların bu kumpir ile çok eğlenceli bir öğün geçireceklerini düşünüyorum ne dersiniz sizcede öyle olurmu? Denemeye değermi?

Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol