27.10.2010

Pembe Bebek Sepeti

Bebek Sepeti
Pekçok hanım olarak pembe hayaller kurar, herşeyi pembeye boyarız ya... Hani öyle pembedir ki bu noktada göz görmez, akıl sorgulamaz ve hiçbir zorluktan kaçınmaz oluruz ya... Hani o hayalin baş kahramanının, minicik elleri, ufacık ayakları, küçücük burnu, minnacık ağzı vardır ya... Hani karnına düştüğü an onunla yeniden var olduğunu anımsar ya da bazen onunla beraberliğini unutup ona sormadan iş yaparsında minicik bir tekme ile uyarılırsın ya... Hani 9 ay onunla uyur onunla uyanırsın ama son zamanlarda sabırsızlanır da bir an önce kollarınızın arasına almak için sabırsızlanır da "hadi kavuşalım artık" dersiniz ama büyümeye başlayıp ona eskisi gibi sarılıp, öpemediğiniz yada onun her an yanında olamadığınız anlarda da "keşke hep karnımda kalsaydın" dediğiniz kahraman... İşte o/onlar yavrunuz/yavrumuz evlatlarımızdır... 
Bebek Sepeti
Geçtiğimiz Cumartesi günü bizde öylesi minik öylesi tatlı bir yavruyu karşılamak için şeker tadında bir partideydik. Dünya tatlısı, narin ve zarif, hanım hanımcık bir anne adayı olan sevgili Tümay'ımızın minik yavrusu Simay'ımızı karşılamak üzere onun Baby Shower partisindeydik. Heryerin akide şekeri gibi pesbembe ve bizleri karşılayan sıcacık yüreklerin var olduğu bu güzel parti benim için bir ilkti. Çok hoş zaman geçirdiğimiz ve Sevgili tatlı minik Simay'ımızın anı defterine de bu günü ölümsüzleştiren notlar bıraktığımız keyifli bir gündü. 
Bebek Sepeti
Genelde bebek ihtiyaç listesinden seçilen hediyeler veriliyordu ancak ben Tümay'ımın en az benim kadar kokoş olduğunu ve minik yavrusunun da en az kendisi kadar kokoş olmasını hayal ettiğini çok iyi bildiğimden mevcut liste dışında kalmayı tercih ederek tamamen doğaçlama yaptığım bu sepeti armağan ettim.
Bebek Sepeti
Bebek Sepeti

Dilerim minik kelebeğimiz Simay'ımıza uğur getirir ve umarım o da büyüdüğünde bu sepeti görüp beğenir.
Bebek Sepeti
Sevgili Simay'ım seni merakla bekliyor, sağlıcakla ve hayırlısı ile doğmanı diliyorum...

Sevgilerimle...

Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol