2.11.2010

Kahve Dünyasından Bir Yenilik Daha



Kahve Dünyasının sektöre giriş yaptığı günden beri bizlerin beğenisine sunduğu pek çok yenilikleri ve özel lezzetleri olduğuna sıkça tanık oluyoruz pekçoğumuz.  Peki Kahve Dünyası'nın en iyi çekirdekler kullanarak ürettiği mis kokulu geleneksel Türk Kahvesini, şık teneke kutusunda uzun süre tazeliğini koruyacak şekilde hazırladığını ve beğenilerimize sunduğunu biliyormuydunuz?

Kahve Dünyası, özel kavrulma tekniği ile en iyi çekirdekler kullanılarak ürettiği geleneksel Türk Kahvesi’ni en uzun süre tazeliğini korumak amacıyla özel olarak geliştirilen “Teneke Kutu”da satışa sunmaya başladı. 

Türk Kahvesi’ni uzun süre taze olarak saklamak için Kahve Dünyası tarafından özel olarak geliştirilen ve tasarlanan “Teneke Kutu”, kahve severler için ekstra bir saklama kabı ihtiyacını da ortadan kaldırmış olacak. Eylül ayından itibaren satışa sunulan Teneke Kutuda Türk Kahvesi, 250 gr lık paket fiyatı ile aynı fiyattan; kısa bir süre için satışa sunuluyor… Kutu için fiyat farkı ödemeden mis kokulu Türk Kahvesi özel ve şık tasarımlı kutusunda sizleri bekliyor... Benden söylemesi....






Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol