7.12.2010

Sürpriiiiz... "Lilyum Organizasyon" Huzurlarınızda




Sizlere daha önce üstü kapalı olarak bahsettiğim çalışmalarım ile ilgili detaylar nihayet bugün gün ışığına çıkıyor sevgili dostlar. Sevgili dostum, pekçoğunuzun bloğu sebebiyle yakından tanıdığı Özgem ile beraber yeni bir oluşum ve yeni bir heyecan içindeyiz. Birlikte kurduğumuz Lilyum Organizasyon'u  sizlere tanıtmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.

Lilyum Organizasyon bu günden itibaren tatlı heyecanlarınızda fark yaratmak için sizlerle olacak. Kişiye ve konsepte özel tasarımlarımız ile geliştirdiğimiz ürünlerimizin, güzel anlarınızı özel ve unutulmaz kılması temennisi ile sizler için nikah şekerlerinden, pasta ve kurabiyelere, anı defterlerinden, bebek şekerlerine kadar farklı çeşitler ile parti organizasyonlarınızda (Nişan, Nikah, Düğün, Baby Shower vs.) ihtiyacınız olan parti konseptinin yaratılması,  mekan seçimi ve süslenmesi, fotoğraf çekimleriniz vb. konularda sizinle elele güzel günlerde buluşmayı hedefliyoruz.
Sizlere ilk tecrübemiz olan Sevgili Özgem'in bebeği CAN'ımızın Baby Shower'ından bazı kareler sunuyor, detayları da bilahare paylaşacağımı bildiriyorum.

Sevgiler...




Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol