4.06.2010

SENSODYNE İle Hızlı Rahatlatan Pazar Günü:)

Geçtiğimiz Pazar günü de GlaxoSmithKline firması yeni çıkardığı ürünü tanımak için Nişantaşı'ndaydım:)

*Sensodyne Hızlı Rahatlama & Uzun Süreli Koruma*

Sensodyne Sofa Otel Nişantaşı’nda güzel bir pazar kahvaltısı ile biz blog yazarlarını ağırladı. Kahvaltıda daha önceden tadığımız bloggerları tekrar görebildiğimize sevinirken tanımadıklarımız ile de tanışıp kaynaşmamıza vesile olan bu bol sohbetli ve neşeli kahvaltının ardından Doç Dr. Tosun TOSUN bizlere diş hassasiyetinin hangi durumlarda ortaya çıktığını ve çözümü için geliştirdikleri ürünün nasıl bir etki gösterdiğini ve ağız sağlığı ile ilgili bilmediğimiz pekçok konuyu aydınlığa çıkardı ve sorularımızı yanıtladı ayrıca:

• Özellikle yaz aylarında sıkça tükettiğimiz meyvelerin diş hassasiyetini nasıl etkilediğini ve koruma önlemlerini,
• Diş Hassasiyeti olan kişilerin sadece % 25’i özel ürün kullandığını,
• 2 Yaşına kadar çocukların diş macunu kullanmaması gerektiğini, bebeklerde diş ve dişeti temizliğinin pamuk ile yapılması gerektiğini,
• 20 yaşına kadar gargara ve diş macununu yutmanın çok zararlı olduğunu,
• Diş sağlığını hatta tüm beden sağlığımızı daimi kılmak için “sevgi” faktörünün ne kadar önemli olduğunu, belirten Doç.Dr. Tosun TOSUN’un ardından GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığı Bölümü Grup Marka Müdürü Sema Buluç Sennsodyne ile ilgili bilgiler verdi.

“Ağız sağlığı ürünleri, besleyici içecekler” gibi oldukça geniş olan ürün yelpazesini tanıttı.

Açıkça ifade etmek istiyorum ben Sensodyne’in bu kadar çok çeşitli ürünleri olduğunu bilmiyordum.

Ayrıca tüm TV’lerde dönen reklâmlarının nasıl çekildiğini ve verilen tepkilerin bir senaryoya bağlı olmadan reklamdaki kişilerin doğal tepkileri olduğundan bahsetti:)

Bu güzel reklam tanıtımını takiben dişlerimizde rahatlamanın devamlılığı niteliğinde, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda Klasik Yoga Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Mert Güler ile birlikte “Klasik Yoga” yaptık. Hem bedenimizi hemde ruhumuzu streslerden arındırdık ayrıca bir o kadar da keyif aldık.

Teşekkürler Mert Bey.

Sensodyne’in bu yeni diş macunu, sinir sisteminin sıkıntısız çalışabilmesi için diş kökünde uygun dengede olması gereken Potasyum Nitrat’ın dişe uygulanması sonucu hassasiyet sorununu ortadan kaldırıyor. 60 saniye de sorunu çözüyor ve düzenli kullanımda da uzun vadede rahatlık sağlıyormuş.

Birbirinden güzel, bir o kadar da nezih ve keyifli organizasyonlara imza atan Excel iletişim’e, tüm ekibine ve Aylin’e ayrıca bu güzel günü bizlere yaşatan ayrıca nazik hediyelerini sunan SENSODYNE'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol