6.08.2010

Biraz Tuz Biraz Biber Bol Neşeli Bir Pazar

Geçtiğimiz Pazar günü yine oldukça keyifli ve bir o kadar da neşeli geçen Tuz Biber Dergisi' nin etkinliğine davetliydim. Sevgili Ferah ve Yasemin'in  nazik davetlerini aldığımda çok güzel bir Pazar yaşayacağımı hissetmiş ve çok mutlu olmuştum. Gerçektende öyle oldu. Öyle güzel organize olmuşlar ve öyle sıcak bir ortam hazırmışlardıki içeri girdiğimiz anda bizi karşılayan o sıcacık gülüşleri samimi kucaklamaları tüm bunların ilk kanıtıydı adeta:) Mekanın dışarıda ve içinde etkinliğin habercisi afişler, masalardaki flamalar, hoş sürprizler hepsi çok güzeldi gerçekten.

Bu günü nasıl yaşadığımıza gelince; Hilal'im ve Aylin'im ile sabah bizim evde buluşmamızın ardından hemen Ceviz Ağacı'na doğru yola koyulduk. Ulaşımda oldukça kolaydı zira mekan bizim eve oldukça yakındı:) Bu sebeple de en erken gidenlerdendik diyebilirim:)
Yerlerimize daha oturmadan Dalin'in ve DrBeckman'ın bizler için hazırladığı bu sürpriz paketler ile karşılandık.
Bizlerden önce gelen birkaç arkadaşımızla kucaklaşıp derhal sohbetleyip yerlerimize geçtikten sonra diğer katılımcı arkadaşlarımızda mekana gelmeye devam ediyordu. Tüm katılımcılar geldikten sonra mekanımız oldukça renkli ve hareketli bir hal aldı. Hem önceden tanıdıklarımız hemde yeni tanıştıklarımız sohbete daldık.
Hemen ardından bu güzel tabağımızla kahvaltımızı yaptık.
Masalar arası sohbet koşuşturmaları, gülüşler kahkahalar derken, çekiliş başladı. İglo'dan, Softbowl'dan, Yonca'dan ve Özlem Demircan'dan armağanlar bu çekilişle sahiplerini buldu ve eli boş dönen kimse kalmadı:)  Bana İglo'dan Cooler Bag içinde o nefis lezzetli ürünler çıktı. İtiraf edeyim zaten bir İglosever olduğumdan bu hediye'ye çok sevindim:) Ayrıca tüm sponsor firmalarına günümüze renk kattıkları için teşekkür ederim.
Bu sıcak ortamda biraraya geldiğimiz artık eski dost diyebildiklerimizin yanlarına çok cici çok tatlı yeni dostlarda eklendi, çok da güzel oldu:) Hatta öyle ki iki Ankara'lı blogyazarıda sırf bu gün için İstanbul'daydılar.

Sıcak bir güne ekstra sıcaklık katarak halvet ortamı oluşturan bu güzel günü hazırlayan sevgili Ferah ve Yasemin'e sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, başarılarının devamını diliyorum.

Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol