29.09.2010

3. Kez Buluştuk Ve Yine Kaynaştık

İstanbul 3. Blogyazarları buluşmamız geçtiğimiz Pazar günü Sevgili Burcu ve Zeynep'in ev sahipliği ile çok hoş bir ortamda keyifle gerçekleşti. Burcu'muza ve Zeynep'imize sonsuz teşekkürler...
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olduğu gibi daha önceki buluşmalarımızdan tanıdığımız müdavimlerimizin de yer aldığı, kocaman bir aile edası ile yaptığımız kahvaltıda yine samimi ve sıcak bir ortam hakimdi. Yine  yeni bir çok blog yazarını tanıma fırsatı bulmuş olmaktan çok mutluyum. Onların yüzlerinde bizim ilk buluştuğumuz günkü halimizi görüyor ancak kısa bir süre sonra endişelerinin yerini sıcacık mutlu gülümsemelere ve tatlı sohbetlere dönüştüğünü görüyor bir kez daha mutlu oluyorum. Ne mutlu bizlere ki blog ailemiz gitgide artıyor ve her buluşmamız bir öncekini aratmayacak şekilde gerçekleşiyor. Umarım daha uzuun yıllar  buluşmalarımız devam eder ve uzaktaki dostlarımız da aramıza katılabilme imkanı bulur.
Ayrıca bu kez buluşmamız yine sevgili Burcu ve Zeynep'in güzel düşünceleri eşliğinde bir başka güzelliğe de ev sahipliği yaptı. Hediyeleşmek yerine hepimiz kırtasiye malzemeleri götürdük buluşmamıza. Toplanan malzemelerin ihtiyaçlı minik kardeşlerimize verilecek olması da yapılan işi daha bir anlamlı hale getiriyor. Ayrıca bu etkinliğe sevgili Yeşim arkadaşım, malzeme paketini Ankara'dan kargo ile bana ulaştırarak destek oldu. Bende Burcu'ya teslim ederek görevi tamamladım. Kendisine bu nazik düşüncesi ve desteği için minik kardeşlerimiz adına teşekkürü bir borç biliyorum. 

*Fotoğraflarımız da Burcu'muza ait olup bir kez de bunun için kendisine teşekkür ediyorum...

Ratings and Recommendations by outbrain

 
Hosted by Blogger.Designed by Afet Ergüfor onlyBenhurum ©2009-2010. All rights reserved.

Blogger Templates by Bloganol